تاثیر استرس بر درمان ارتودنسی


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 26 خرداد 1402
بازدید : 118
نویسنده : mozhgan

در این مقاله به بررسی تاثیر استرس بر درمان ارتودنسی (ارتودنسی چگونه است) خواهیم پرداخت.

در ادامه با مجله اینترنتی ارتودکتر همراه باشید.

 استرس در زمان ارتودنسی می تواند موجب دندان قروچه و براکسیسم شود

شاید اولین و شایع ترین تاثیر استرس بر بدن افزایش دندان قروچه یا به هم سابیدن دندان ها باشد. در تجربه استرس، عصبانیت یا حتی تجربه یک اتفاق ناخوشوشایند، بیشتر افراد دندان های خود را به هم میسابند. دندان قروچه می تواند باعث تحلیل دندان و از بین رفتن مینای دندان شوند. دندان قروچه می تواند باعث افزایش حساسیت دندان ها در مقابل غذاهای سرد و گرم شود. علاوه بر این، ساییدن دندان ها به هم در زمان تجربه استرس ارتودنسی می تواند باعث اختلال مفصل گیجگاهی فکی یا TMJ شود.

بیشتربخوانید... مراحل ارتودنسی دندان ثابت

 باعث بروز زخم های داخل دهان می شود

در موارد معدود برخی افراد حین تجربه استرس دچار ضعف بدن شده و احتمال زخم شدن و آسیب دیدن بافت های بدن بالاتر می رود. برای مثال ممکن است زمانی که تحت فشار هستید به صورت اتفاقی زبان یا بخش داخلی گونه های خود را گاز بگیرید.

استرس در زمان ارتودنسی فرآیند ترمیم را طولانی می کند

در حالت عادی زمانی که دستگاه های ارتودنسی روی دندان ها متصل نیست، داشتن استرس می تواند روی توانایی بهبود مشکلات دهان و دندان تاثیر بدی داشته باشد. برای مثال داشتن استرس مزمن می تواند روند ترمیم زخم های معمولی دهانی مانند آفت دهان را طولانی تر کند. اکنون تصور کنید که استرس مزمن دارید و تحت درمان ارتودنسی هستید. فرض کنید داخل دهان شما زخم شده باشد و یا نیاز است پروسه های دندانپزشکی مانند جرم گیری، عصب کشی و … انجام دهید. با داشتن استرس ترمیم و بهبود مشکلات دهان و دندان کمی سخت تر و طولانی تر می شود.

استرس باعث تغییر در رژیم غذایی می شود

بسیاری از افراد تمایل دارند هنگام استرس غذاهای ناسالم میل کنند. احساسی خوردن یا میل کردن غذا به دنبال استرس معمولا عادت نامناسبی است و افراد اغلب به جای میل کردن غذاهای سالم رو به خوردن غذاهای شیرین، اسیدی و ناسالم می آورند.

بیشتربخوانید...  مینی پلیت در ارتودنسی

بهداشت دهان و دندان شما را ضعیف می کند

داشتن استرس در برخی افراد ممکن است منجر به شکل گیری عادات خطرناک و ناسالم در افرادی که تحت درمان ارتودنسی هستند شود. برای مثال ممکن است شخص با تجربه استرس ناخن های خود را بجود، دندان قروچه کند، غذای ناسالم بخورد و یا اینکه تمایل شخص به مسواک زدن را کاهش دهد.

منبع: دکتر ارتودنسی نوجوانان





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com